Vakantiegeld samen delen

De kerken in Apeldoorn organiseren de actie ‘Vakantiegeld samen delen’ met als doel: bewustwording van de grote verschillen in onze samenleving en actieve solidariteit. Mensen met een salaris van 1,5 keer modaal tot modaal houden dit haar fors minder vakantiegeld over. Er is ook een relatief grote groep mensen met een minimum inkomen die moeilijk rondkomen en van dat kleine beetje vakantiegeld dat zij ontvangen ook niet op vakantie kunnen. Juist voor deze groep mensen is de actie ‘Vakantiegeld samen delen’ georganiseerd’.

Vakantiegeld delen: een leuke zomer

De actie is een mooi initiatief van de kerken in Apeldoorn. Neem deel aan deze actie en zorg ervoor dat ook de gezinnen die het toch al moeilijk hebben van een leuke zomer kunnen genieten. In 2014 was deze actie al een groot succes. Er werd ruimt 21.000 euro gedoneerd waardoor 170 mensen van een leuke zomer hebben kunnen genieten.

Welke gemeenten volgen het goede voorbeeld van Apeldoorn? Kom in actie en neemt het initiatief voor een ‘Vakantiegeld samen delen’ actie in uw gemeente.

Besteed je vakantie geld slim. Wil je dit jaar overnachten in een goedkoop vakantiehuis? Besteed dan voldoende tijd om de vakantiehuisjes goed te vergelijken. Zo geef je je vakantie geld optimaal uit.